25. elokuuta 2015

Tappeja ja reikiä

Huh. Huh.
Vihdoin olemme päässeet hiukkasen hengähtämään uuden liikkeen valmistumisen ja avajaisten myötä ja elämä on taas hiukkasen rennompaa. Nyt pitää vain saada ihmiset kauppaan ja ostoksille. Siinä sitä työnsarkaa riittääkin seuraaviksi kuukausiksi.
Mutta onhan se hauskaa. 

Kuvailin tuossa yksi päivä muutamia uuden kaupan sisustusyksityiskohtia, joista olemme erityisen tyytyväisiä. Tässä ensimmäinen niistä. Nimittäin näyteikkuna.

Näyteikkunan taustaksi halusimme jotain hauskaa mutta yksinkertaista, jota on helppo muunnella tarpeen vaatiessa ja joka ei vie liiaksi huomiota tuotteista.

Ei mikään yksinkertainen vaatimuslista.
Näin instagramissa kuvan hyllyköstä, minkä taustalevyssä oli paljon reikiä ja hyllyn kannattimet olivat niihin sopivia tappeja. Päätimme käyttää ideaa hyödyksi ja porasimme ikkunan taustalevyyn tasaisin välein reikiä ja teimme niihin sopivia tappeja. Taustalevy maalattiin valkoiseksi antamaan mukavan neutraalin pohjan ikkuna-asetelmille ja reikien sisäpuolet maalasin kirkkaan keltaisella. Puiset tapit saivat kirkkaan keltaisen sävyn antamaan väriä. Vanerista valmistui eri kokoisia hyllyjä tappien päälle.
Katosta roikkumaan pääsi kolme mustaa kettinkiä, joihin on helppo laittaa vaatteita roikkumaan henkarissa. 

Ikkuna on aivan mahdottoman kätevä. Saamme hyllyjä juuri haluamillemme paikoille. Voimme laittaa laukkuja tai huiveja tai vaikkapa mainoksia roikkumaan tapeista. Ikkuna-asetelman muokkaamiseen menee vain hetki ja se on aina yhtä hauska. Kettingit antavat kivasti särmää muuten vaaleaan kokonaisuuteen.

Täytyy kyllä sanoa, että tämä on yksi koko liikkeen hauskimmista yksityiskohdista. Ja varsinkin juuri sen käytännöllisyyden vuoksi. Mitäs te olette mieltä? ;)

Finnska Búdin Kringlanin ensimmäinen ikkuna-asetelma. Mitäs seuraavaksi keksittäisiin? ;)

6 kommenttia:

 1. Olen seuraillut teidän liikkeen touhuja instassa ja ihaillut. Näyttää tosi kivalta! Suomessakin pitäisi olla tälläinen kauppa, joka myy kotimaista designia ihanalla valikoimalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot löytäny meidät instassa ;) Me ollaan tosi tyytyväisiä lopputulokseen. <3

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalle! Tuota samaista seinää olen ihastellut,

  VastaaPoista
 3. Seinän voisi niin hyvin toteuttaa omaan eteiseen! Ihana, ja keltainen, munkin lempiväri! ;)

  VastaaPoista
 4. Eikä, ihan huikeaa! Mulla on ollut blogitaukoa ja mitä kaikkea täällä ihmiset saavatkaan aikaan. Paljon onnea ja menestystä! Ja tuo hylly on aivan mahtava, todella inspiroiva!

  VastaaPoista

Vai mitä sanot?